YIH Oy on vastuullinen ja reilu työnantaja - hae tiimiimme!

Kaikki yhteystietomme

YIH Oy on Ylöjärveltä käsin toimiva monipuolisia huolto- ja kunnossapitopalveluita tarjoava yritys, jonka palveluvalikoima sisältää ratkaisut teollisuuden sähkömekaanisiin korjauksiin, ravintoloiden laitekorjauksiin sekä kylmälaitekorjauksiin ja asennuksiin. Toimimme Pirkanmaan talousalueella ja tarvittaessa myös ympäri Suomen.

HAEMME TÄLLÄ HETKELLÄ:

Huoltoasentaja:

 

Tehtäviisi kuuluu ammattikeittiölaitteiden, kylmälaitteiden sekä vaihdellen vuodenaikojen mukaan työnkuvaasi kuuluu myös lämpöpumppujen asennusta ja huoltoa. Työ on ammattitaitoa vaativaa ja aiempi kokemus on välttämätöntä työn menestykselliseen hoitamiseen yksin. Sinulla on jo aikaisempaa kokemusta joko ammattikeittiölaitteiden tai kuluttajakodinkoneiden huolloista ja asennuksista.. Eduksi katsotaan kylmälaiteasentajan pätevyyttä (vähintään Tukes alle 3 kg) ja ihailtavaa olisi jos hakijalla olisi sähköautomaatiotutkinto alla.

 

Tarjolla on vakituinen työ ja mahdollisuus näyttää osaamistasi hyvässä porukassa.

 

Mukavan työn lisäksi tarjoamme sinulle viihtyisän työilmapiirin, loistavat työkaverit ja kattavat työterveyspalvelut.

 

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja viikkotyöaika 37,5h/vko. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Työ on koeajan (6kk) jälkeen vakituinen ja palkkaus sopimuksen mukaan.

 

Voit lähettää hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen sami.janakka@yih.fi

Voit käyttää myös sivustomme hakemuslomaketta.

Käsittelemme kaikki hakemukset luottamuksellisesti.