Ilmalämpöpumppu Tampere & Pirkanmaa - myynti sekä asennus

Kaikki yhteystietomme

YIH Oy myy ja asentaa ilmalämpöpumput lämmitys- ja viilennyskäyttöön. Palvelemme sinua Tampereella ja muualla Pirkanmaan alueella. Edustamamme tuotemerkit ovat laadukkaita ja suunniteltu toimimaan pohjoisen oloissa. 

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Ilmalämpöpumppujen asennukset vankalla kokemuksella

Toteutamme ilmalämpöpumppujen asennukset vankalla, lähes 1000 asennuksen kokemuksella, huolellisesti toteutettuina!

 

Ilmalämpöpumppu on hyvä hankinta. Nykyiset laitteet ovat energiatehokkaita, joten lämmität helposti isojakin pinta-aloja. Ilmalämpöpumpun avulla pystyt säästämään lämmityskustannuksissa. Paras säästö saadaan suorasähköllä lämmitettävissä kohteissa. Oikein mitoitettuna ilmalämpöpumppu sekä lämmittää että viilentää huoneilman tasaisesti ja miellyttävästi ilman vedontunnetta.

 

Laite puhdistaa sisäilmaa, vähentää kosteutta ja on energian kulutusta vähentävänä lämmitysjärjestelmänä ekologisesti loistava valinta.

 

Ilmalämpöpumppu on myös erinomainen lämmönlähde kodin olemassa olevan lämmitysjärjestelmän rinnalle. Se on järkevä investointi niin omakotitaloon kuin kerrostalo- ja rivitaloasuntoonkin sekä kesämökille ja autotalliin. 

Energiatehokkaat ilmalämpöpumput taloyhtiöihin ja yrityskiinteistöihin

Ilmalämpöpumppu säästää myös taloyhtiöissä. Taloyhtiön yhteishankinta takaa edullisemman hinnan ja selkeän kokonaisuuden.

 

Asennamme laitteet myös yrityskiinteistöihin, oli kyseessä sitten toimitila tai varasto.

Ota yhteyttä!

Paranna asumismukavuuttasi ilmalämpöpumpulla! Kysy lisää tai pyydä meiltä suoraan tarjousta ilmalämpöpumpusta! Hinnoittelemme osaamisemme ja palvelumme kilpailukykyisesti ja asiakaslähtöisesti – meillä laskun loppusummaan ei koskaan lisätä ilmaa.

 

Olemme Tukesin sertifioima yritys, jolta löytyy tarvittavat sähkö- ja kylmälaiteluvat. 

 

Voit ottaa yhteyttä Samiin soittamalla numeroon 040 586 0717 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@yih.fi