Kylmälaitehuolto Ylöjärveltä koko Pirkanmaalle

Kaikki yhteystietomme

YIH Oy toteuttaa kylmälaitehuollon tehokkaasti. Toimimme Ylöjärveltä käsin ja palvelumme ovat saatavilla Pirkanmaalla sekä tarvittaessa koko maanlaajuisesti.

Kun kylmälaitteiden huolto on tarpeen, ota oitis yhteyttä kokeneeseen kylmälaitteiden asiantuntijaan ja pyydä tarjous tarvitsemallesi työlle! Meiltä sujuu myös ilmalämpöpumpun huolto tai asennus!

Palvelumme

Palveluiden laajuus vaihtelee projekteittain ja asiakkaidemme tarpeen mukaisesti. Palveluihimme kuuluvat niin kertaluontoiset kylmälaitteiden huolto- tai korjaustyöt kuin koko kylmätekniikan elinkaaren ajan kestävät suunnittelu-, asennus- ja huoltosuhteetkin.


Ohessa on muutamia esimerkkejä tarjoamistamme kylmälaitepalveluista:

  • kylmiöt ja pakastehuoneet

  • suurtalouskylmälaitteet

  • kerrostalojen yhteiskylmiöt

  • vedenjäähdyttimet

  • ilmalämpöpumput

Kun tilaat kylmälaitetyöt meidän kauttamme, työt tehdään asiaankuuluvat lait ja säädökset huomioiden. Kokemuksemme ja ammattitaitomme ansiosta löydämme yleensä aina jonkin ratkaisun, jotta laite saadaan taas toimintakuntoiseksi. Huolehdimme vanhojen kylmälaitteiden kierrätyksestä asianmukaisesti.

Kylmälaitteiden huoltoa ja korjausta vuosien kokemuksella

Meillä on vuosien kokemus kylmälaitteista ja niiden huolto-, asennus- ja korjaustöistä. Suoritamme huolto- ja korjaustyöt mm. kodin, kiinteistöjen ja teollisuuden kylmälaitteille merkistä riippumatta. Oli tarpeen sitten kylmiön huolto, ilmalämpöpumpun huolto tai muiden kylmälaitteiden huolto, osaamiseemme voit aina turvautua. 

Tukesin sertifioima

Olemme Tukesin valtuuttama kylmähuoltoliike, jolla on luvat korjata ja asentaa niin suuret kuin pienetkin kylmälaitteet. Valtuutus toimii myös eräänlaisena laadun takeena. Voit luottaa siihen, että tietotaitomme ovat riittävällä tasolla, jotta kaikki toimenpiteet toteutetaan turvallisesti sekä tehokkaasti. Meiltä löytyvät yli kolmen kilon kylmäluvat.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kylmälaitehuollosta

Ota yhteyttä YIH-ammattilaisiin ja tilaa kylmälaitteiden huolto! Toteutamme huollot Ylöjärveltä käsin Pirkanmaan alueella ja tarvittaessa koko maanlaajuisesti. Saat meiltä kilpailukykyisen tarjouksen kaikenlaisille kylmälaitteille. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai sivustolta löytyvällä lomakkeella. Vastaamme myös mielellämme sinua mahdollisesti askarruttaviin kysymyksiin!