Sähkötyöt – Tampere, Ylöjärvi ja muu Pirkanmaa

Kaikki yhteystietomme

Luotettavaa sähkökunnossapitoa Tampereen seudulla sähkötöiden ammattilaiselta

Toimimme Ylöjärveltä käsin toteuttaen ammattitaitoiset sähköasennukset, sähkökorjaukset ja sähkökunnossapidon sekä muut sähkötyöt Tampereella ja Ylöjärvellä sekä muualla Pirkanmaalla – ja tarvittaessa koko Suomessa. Tarjoamme sähkölaitteiden ja -järjestelmien kunnossapitoa pääasiassa teollisuuden ja julkisen sektorin asiakkaille. Kokenut henkilökuntamme palvelee tarvittaessa nopeallakin aikataululla kaikenlaisten sähkötöiden merkeissä.

 

 

Sähköhuolto Tampere ja Pirkanmaa

Sähköistä osaamista S2-tason pätevyydellä

Asennusosaamiseemme kuuluu mm. kaapelihyllyjen asennus, erilaiset toimilaitteet, anturit, venttiilit, väylät, logiikat ja ethernet – hallitsemme siis lähes kaikki teollisuuden sähköasennukset. Hoidamme myös taajuusmuuttajakäytöt ja pehmokäynnistykset. Meillä on Sähköpätevyys 2 (S2) -tason lupa sähkötöihin. Lisäksi kaikilla asentajillamme on sähkötyöturvallisuuskortti työturvallisuuskortti ja hätäensiapukoulutus.


Sähköhuolto Tampere ja Pirkanmaa

Esimerkkejä tekemistämme sähkötöistä:

· Kiinteistöjen pienet sähkötyöt
· Pienet sähköasennukset
· Automaatio- ja sähkökorjaukset
· Sähköautojen latauspisteet
· Taajuusmuuttajat
· Yleiskaapeloinnit
· Valaisinasennukset ja -huollot
· Sähkölaitekorjaukset
· CNC-, manuaali- ja metallintyöstökoneet
· Teollisuuskoneiden huollot ja korjaukset

Etsimme viat ja korjaamme kaikkia teollisuuskoneiden tai niiden osien sähköisesti toimivia ohjaus-, säätö-, mittaus-, valvontayksiköitä osineen. Myös sähkölaitteiden ja teollisuuden elektroniikkahuollon nykyaikainen korjauskalusto ja mittalaitteet sekä vastuullinen huoltohenkilöstö varmistavat, että saat sähköiset työkalut, sähkölaitteet ja työkoneet käyttöösi turvallisina ja tehokkaina.

Pyydä tarjous sähkötöistä!


Sähkötöiden asiantuntija – toiminta-alueena Ylöjärvi, Tampere ja muu Pirkanmaa

Asiakaslähtöisenä toimijana pyrimme tarjoamaan kilpailukykyiset hinnat sähkötöiden vaativuudesta ja urakan koosta riippumatta niin Tampereella ja Ylöjärvellä kuin muualla Pirkanmaalla – sekä tarvittaessa koko Suomessa. Myös erilaiset pidempikestoiset huoltosopimukset onnistuvat kanssamme. Voit pyytää tarjousta sähkötöistä puhelimitse, sähköpostilla tai sivuiltamme löytyvän lomakkeen kautta. Vastaamme kaikkiin tiedusteluihin mahdollisimman nopeasti.