Suurtalouskeittiön huolto reilulta kumppanilta

Kaikki yhteystietomme

Huollamme kylmät tai lämpimät ammattikeittiölaitteet merkistä tai mallista riippumatta!


Kun suurtalouskeittiön huoltoa tarvitaan, me autamme! Huollamme sujuvasti kaikkia markkinoilla olevia tuotemerkkejä, laitteen mallista ja iästä viis. Voitte siis kääntyä puoleemme riippumatta siitä, millainen varustelu keittiössänne on. Isot, pienet, kylmät ja kuumat keittiölaitteet – me pistämme ne kaikki kuntoon. Tyytyväisiä asiakkaitamme löytyy niin suurtalouskeittiöistä, ravintoloista, kahviloista, leipomoista kuin yhdistyksienkin puolelta.


Pienimmät laitteet voit tuoda tai lähettää meille huoltoon toimipisteellämme korjattavaksi. Suurempien tai kiinteästi asennettujen laitteiden kohdalla huollot ja korjaukset onnistuvat sujuvasti teidän tiloissanne.Ota yhteyttä meihin, kun tarvitset suurtalouskeittiön huoltoa

Ammattikeittiöiden huoltoammattilaiset valmiina palvelemaan


Ammattikeittiöissä työskentely vaatii erityistä ammattiosaamista. Vastaavasti osaamista vaaditaan myös ammattikeittiölaitteiden asentajilta ja huoltajilta. 


Meiltä saat ammattikeittiölaitteiden huollot, korjaukset, varaosat, kuntoarviot ja vianmäärityksen aina asiantuntevasti. Uskomme ystävälliseen, luotettavaan, tehokkaaseen ja ennen kaikkea täysvaltaiseen palveluun


Alla muutamia lisäsyitä hyödyntää osaamistamme:

  • Ylläpidämme laite- ja huoltohistoriatietokantoja reaaliaikaisesti.
  • Kaikki huoltoasentajamme tekevät lähes kaikkien laitteiden huoltoja, korjauksia ja asennuksia. Tällä nopeutamme huollon saatavuutta.
  • Huollon ja varaosien nopeaa saamista asiakkaillemme pidämmekin erityisen tärkeänä, onhan kyse ammattikäytössä olevista laitteista.
  • Korjaamme ja huollamme kaiken merkkisiä laitteita ikään ja kokoon katsomatta.


Palvelumme tähtääkin ennakointiin ja suunnitelmallisuuteen. Pyrimme saamaan yhdellä käynnillä aina kaiken kuntoon maalaisjärkeä käyttäen ja matkakuluja optimoiden. Varaosatkin liikkuvat näppärästi mukanamme.

Meillä on Tukesin myöntämät S2-sähköluvat sekä yli kolmen kilon kylmälaiteluvat. Lisäksi jokaiselta asentajaltamme löytyy voimassa olevat tulityökortti, EA 1 -kortti, sähkötyöturvallisuuskortti ja työturvallisuuskortti sekä hygieniapassi.

Olisiko huoltosopimuksen paikka?
Kysy meiltä jatkuvaa huoltosopimusta! Ennakkohuollettu laite on stressittömämpi, varmempi käyttää ja aiheuttaa vähemmän kuluja. Tavoitteenamme on toimiva toteutus ja tyytyväinen asiakas. Vaan ei hätää – jos kärsit sitoutumiskammosta, voit hyödyntää osaamistamme myös kertaluontoisesti tai tarvepohjaisesti. Pääasia, että suurtalouskeittiön huolto pelaa ja on saatavilla silloin kun tarvetta on!