Kunnossapitoa alihankintana teollisuuden tarpeisiin Pirkanmaalla

Kaikki yhteystietomme

YIH Oy tarjoaa monipuolisia alihankinnan palveluja käyttöösi joustavasti ja selkeällä hinnoittelulla. Me toimimme Ylöjärveltä käsin, joten tarjoamamme kunnossapidon alihankinta on saatavilla Pirkanmaalla – ja tarvittaessa myös koko Suomen alueella.

Ota yhteyttä, kun tarvitset kokenutta kunnossapidon alihankkijaa. Saat meiltä kustannustehokkaan tarjouksen!

Kokenut alihankkija

Olemme tehneet pitkään erilaisia alihankintatöitä, joten ymmärrämme alihankintatyön pelin hengen. Alihankintatyöt hoidetaan asianmukaisesti, kustannustehokkaasti sekä laadukkaalla työnjäljellä.
Alihankintatöiden laajuus vaihtelee projekteittain ja asiakkaidemme tarpeen mukaisesti kertaluontoisista sekä pitkäaikaisista huolto-, asennus- tai korjaustöistä.

Kunnioitamme saavuttamiamme kumppanuuksia ja toimimme niiden arvoisesti. Huomioimme myös muiden alojen ammattilaiset, jotta yhteiset projektimme sujuvat aina asiakkaan edun mukaisesti.

Henkilökuntamme kokemuksen ja monipuolisen osaamisen vuoksi olemme harkinnan arvoinen yhteistyökumppani.

Tutustu myös teollisuuden kunnossapitopalveluihin

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai poikkeamalla luonamme, kun tarvitset teollisuuden kunnossapidon alihankintaa Ylöjärveltä. Sopimuksen mukaan YIH-ammattilaiset palvelevat Pirkanmaan lisäksi maanlaajuisesti. Mikäli jokin jäi vielä askarruttamaan, vastaamme mielellämme kysymyksiisi.