Teollisuuden kunnossapitoa ja huoltopalvelua Ylöjärveltä Tampereelle ja muualle Pirkanmaalle

Kaikki yhteystietomme

YIH Oy toteuttaa vankalla ammattitaidolla kaikenlaiset teollisuuden kunnossapidon palvelut, kuten sähkö- ja automaatiovikakorjaukset ja -huollot Ylöjärvellä sekä koko Pirkanmaalla. Tarvittaessa toimimme myös maanlaajuisesti. Meillä on vahva kokemus erilaisista teollisuusympäristöistä, olipa kyseessä sitten konepaja, teollisuuslaitos, kirjapaino, teollisuushalli tai liikekiinteistö.

Osaava ja ammattitaitoinen henkilökuntamme huoltaa koneet ja laitteet kuntoon merkkiin katsomatta. Meille on tärkeää ymmärtää asiakkaidemme tarpeet ja toimintaympäristö sekä pyrkiä luoviin ja ammattitaitoisiin ratkaisuihin, jotta saavutamme parhaan mahdollisen lopputuloksen. Siksi teollisuuden kunnossapito ja huolto kannattaakin jättää asiantuntijan huoleksi! Ota yhteyttä ja kysy lisää monipuolisista teollisuuden kunnossapidon palveluistamme!

Palvelumme ja vahvuutemme:

  • sähkö- ja automaatiovikakorjaukset

  • koneet, esim. työstökoneet, sahat, levyleikkurit, mankelit, painokoneet, paperileikkurit ja paineilmakompressorit

  • taajuusmuuttajat

  • keskusrakennukset

  • koneturvallisuus

  • koneiden datakaapelointi

  • sähköautojen latauspisteet

  • pienet kiinteistöjen sähkötyöt

  • muut teollisuuden kunnossapitoon liittyvät työt


Meillä on sähkötöihin vaadittavat Sähköpätevyys 2 -luvat (S2) sekä vahva osaaminen Mazakin ja Fanucin työkoneiden ohjauksista.

Tutustu myös alihankintaan
teollisuuden kunnossapitopalvelut

Nosta tehokkuutta ja tuottavuutta ammattilaisten avulla

Me räätälöimme kanssasi strategiaanne parhaiten sopivan palvelukokonaisuuden. Kun asioit kanssamme, voit jättää kaikki päivittäisen kunnossapidon tehtävät sekä sen kehittämisen meidän huoleksemme. Sinä voit itse keskittyä ydinosaamiseesi ja nauttia kasvavasta tehokkuudesta ja tuottavuudesta.

sähköjärjestelmän ohjaustaulu

Ota yhteyttä ja kysy lisää teollisuuden kunnossapidosta

Ota yhteyttä YIH-ammattilaisiin Ylöjärvellä, kun tarvitset kattavia teollisuuden kunnossapitoon ja huoltoon liittyviä palveluita Pirkanmaalla ja tarvittaessa koko Suomen alueella. Palvelemme sinua kilpailukykyisin hinnoin, olipa kyseessä pieni liikekiinteistö tai suuri teollisuushalli. Vastaamme myös mielellämme sinua mahdollisesti askarruttaviin kysymyksiin. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai sivustolta löytyvällä lomakkeella.