Verkkokaapelointi, datakaapelointi ja järjestelmät Pirkanmaalla

Kaikki yhteystietomme

Saat YIH-ammattilaisilta verkkokaapeloinnit ja datakaapeloinnit sekä datajärjestelmät ammattitaitoisesti toteutettuna. Toimimme Ylöjärveltä käsin, mutta palvelumme ovat saatavilla Pirkanmaan lisäksi sopimuksen mukaan myös koko Suomen alueella.

Ota yhteyttä kokeneeseen ammattilaiseen, kun haluat parantaa järjestelmiäsi sekä kustannustehokkuuttasi data- tai verkkokaapeloinnilla!

Palvelumme

Data- tai verkkokaapeloinnilla voidaan verkottaa monia erilaisia
järjestelmiä, jotka helpottavat työskentelyä ja tekevät siitä turvallisempaa. Tässä muutamia esimerkkejä:

 

>  työstökoneiden tiedonsiirto, hallinta- ja seurantajärjestelmien kytkentä
>  datakaapeloinnit
>  Ethernet
>  valvontakamerat
>  kytkimet, kytkinkaapit, datapistorasiat ym.

Tutustu myös kylmälaitepalveluihin

Laaja osaaminen verkkokaapeloinnista

Kokonaisvaltainen asiantuntemuksemme antaa reilut eväät monenlaisiin urakoihin ja projekteihin verkko- ja datajärjestelmien parissa. Suosittelemme asiakkaillemme esimerkiksi kiinteistön sisäverkkoa hyödyntäviä PoE-kameroita, joiden avulla yritys pääsee laskemaan käytössä syntyviä kustannuksia.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää verkko- ja datakaapeloinneista!

Olipa kyse pienestä datakaapeloinnista tai koko laajemman kiinteistön kattavasta verkkokaapeloinnista, ota yhteyttä YIH Oy:hyn. Saat meiltä ammattitaitoiset palvelut kilpailukykyiseen hintaan. Toimimme Ylöjärveltä koko Pirkanmaan alueelle ja sovittaessa myös maanlaajuisesti. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai sivustolta löytyvällä lomakkeella.